شریک سازید:
محبوبه سراج از سال ۲۰۰۳ تا اکنون در افغانستان فعالیت داشته است و تنها زنی از افغانستان است که نامش در این فهرست گنجانیده شده است.
او میگوید که اگر زمینه برایش مساعد شود میخواهد برای زنان در افغانستان کارهای بیشتری انجام دهدمحبوبه سراج در سال ۲۰۰۳ از ایالات متحده امریکا به افغانستان آمد و کارهایش را در زمینههای کمک به کودکان و زنان در افغانستان آغاز کرد. او برای پیکار با خشونتها در برابر زنان نیز کار کرده است.
وی میگوید: «من در تمام عرصهها برای زنان و کودکان کار کردم. در بخش آموزش و صحت زنان همکاری کردم.»
او پس از سقوط حکومت پیشین نیز در افغانستان ماند و تا کنون به بیرون از کشور نرفته است. وی در این باره چنین میگوید: «من نمیخواهم از افغانستان بروم. اگر قرار بود از کشور بروم، در اول آگست نمیآمدم. من نمیخواهم به کشور دیگر مهاجر شوم.»
خانم سراج میگوید زمانیکه نامش را در کنار نام ملا عبدالغنی برادر، معاون رییس الوزاری کابینه سرپرست، در فهرست صد چهره اثر گذار در جهان دیده، برایش جالب و پرسش برانگیز بوده است. اکنون وی میخواهد که با ملا عبدالغنی برادر دیدار کند تا دریابد که در میان شان چی چیزهای مشترک است.
وی گفت: «برایم دلچسپ بود زمانی که نامم را در فهرست در کنار نام ملاعبدالغنی برادر دیدم. اگر ملاعبدالغنی برادر بخواهد باهم صحبت کنیم که دنیا در میان ما چی چیزها را مشترک دیده است.»
از سویی هم برخی از دختران انتخاب شدن محبوبه سراج در فهرست صد چهره تاثیر گذار در جهان را یک گام مثبت برای پیشرفت زنان در افغانستان میدانند.از سوی هم بیشتر از زنان بخصوص زنان متعرض افغانستان در انتخاب شدن بانو سراج موافق نبود. و وی را به همسو با امارت اسلامی می دانند